worden gegarandeerd op het hoofd van dit item, en zij zullen het niet vermelden. In de huidige bedrijfswereld, zet u een stap vooruit. Het is heel belangrijk om de strijdkrachten te hebben om jezelf te beschermen. Het is bijna voorbij. Zei Jiang Gui aan de zijkant. Lin Yuan concentreerde zijn aandacht en staarde naar de strijd hieronder. Chen Baisong won daar en verwachtte. Zhu Yuanzhang beval het eigenlijk heel goed, maar de ene kant was van gewone mensen en de andere was van gangsters. De kracht is compleet anders. Bovendien is het commando van Chen Baisong niet slecht. Het is niet verwonderlijk dat de nederlaag van Zhu Yuanzhang. Tenslotte heeft Zhu Yuanzhang de oorlogsdoop nog niet meegemaakt. De winnaar kan vandaag meer vlees eten. De tijd van Lin Yuan is precies goed. Toen Zhu Yuanzhang naast hem ging zitten, liet hij zijn hoofd zakken en zorgde ervoor dat mensen zijn gezichtsuitdrukking niet konden zien. Wat is er gebeurd? “Lin Yuan zat ook op de vloer en keek naar Chen Baisong naast hen en ze waren opgewonden en opgewonden. Zhu Yuanzhang keek op en glimlachte zoals altijd: “Niets, verliezen is verliezen.” Lin Yuan vroeg: “Waar is het verlies?” Zhu Yuanzhang zei: “Ik zou het squadron niet moeten verdelen?” Juist niet goed! Lin Yuan zei: “Je mist gewoon ervaring. Chen Bosong vertrouwde oorspronkelijk op dit leven om te overleven. We hebben maar één of twee keer. Het is beter voor hen om normaal te zijn, en ze zijn niet alleen de commandanten maar ook de mensen die toekijken. Het vermogen van de soldaat. “Toch? Zhu Yuanzhang knikte: “De eigenaar is gerechtvaardigd. Lin Yuan klopte op zijn schouder: “Wees niet ontmoedigd.” Zhu Yuanzhang keek naar Lin Yuan. Hij vroeg: “Dong, is je humeur geboren? Lin Yuan vroeg: “Welk humeur?” Zhu Yuanxiao glimlachte en zei: “Ik heb je niet je geduld zien verliezen.” Hij dacht alleen dat Lin Yuan zichzelf de schuld zou geven. Lin Yuan reageerde en glimlachte: “Welk humeur stuur ik?” Niets om boos over te zijn. Zhu Yuanzhang: “Ik ben niet

Author: njwho